Bewust ondernemen

Het programma ‘bewust ondernemen’ is van start. Speciaal ontwikkeld voor het vrouwennetwerk in Renkum e.o.  Samen in dialoog, verbinden en doen.

Bewust zijn van wie je bent en wat je bijdraagt in de samenleving. Door stil te staan en aandacht via de weg van introspectie. Bewust ondernemerschap, het is waar iedere ondernemer voor staat. Door samen ervaringen te verdelen versterken wij elkaar. Immers, jouw vraag is mijn vraag. Het is de kracht van de verbinding in de regio.

Onkar heeft daarom een programma samengesteld, gericht op bewust ondernemerschap. Met als doel uitbloeien tot wie je in wezen bent. Mooie thema’s als zelfliefde, de natuurlijke vrouwenkracht en keuzen vanuit je ziel staan op de agenda. Het begeleidt de ondernemers om hun eigen weg te gaan, te doorgronden en te verdiepen. Opdat je bij jezelf uitkomt.

Silvia heeft dit initiatief genomen omdat ze zelf graag onderzoekt en nieuwe verbindingen legt. Zij heeft haar leven omgegooid en Onkar opgericht om haar eigen vorm te creëren. Zij spreekt uit eigen ervaring over intuïtief ondernemen. Geïnspireerd door de bewustzijnsleer van Kundalini.

Bewust ondernemen