Kundalini yoga

 

Voel jij je ook niet meer thuis in een wereld van macht, ego en onechtheid? Met yoga en meditatie kom je thuis bij jezelf. In een wereld waar liefde regeert. Minder in het hoofd en meer in het hart.

Een mooi vertrekpunt voor de dag, vernieuwing en verbazende inzichten én met helende capaciteiten. Alles start bij je zelf! Ik had nooit gedacht dat kundalini yoga dat bij mij kon realiseren.

Kundalini Yoga is de yoga van het bewustzijn. Bewust worden wat je lichaam je te vertellen heeft en je ziel voor ogen heeft. Elke emotie, gedachte en beweging herbergen een boodschap. Met kundalini yoga train je om die boodschap te (h)erkennen en te voelen. Je werkt met de krachtige levensenergie die in jouw opgeslagen ligt. Het opent nieuwe poorten.

Ik ben gecertificeerd kundalini yoga teacher. Neem contact met me op als je interesse hebt om met de kundalini energie te werken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden en vorm. Interesse  om een mee te doen in een groepsles? Ik geef les in Yogacentrum Zweiersdal in Oosterbeek.

Contact