Gratis whitepaper compliance

Mijn missie? Bijdragen aan de transformatie van het financiële systeem en de mensen binnen het systeem. Daarom ben ik blij om het whitepaper compliance met jou te delen. Hulp aan de financieel adviseur bij veranderingen vanuit de wet.

In de whitepaper zijn een serie artikelen gebundeld die ik in samenwerking met NIBE-SVV / Beursbengel schreef. Met een vertaalslag van relevante compliance onderwerpen naar het hier en nu. Zoals bijvoorbeeld robo-advies, zorgplicht, duurzaamheid, avg en de betekenis-economie.

Een nieuw, breder bewustzijn rond compliance loopt als een rode draad door de whitepaper. Want wie zijn compliance-functie goed en professioneel wil vervullen moet weten dat het niet alleen om het kennen en naleven van de wetten en regels draait. Het menselijke aspect komt nadrukkelijker dan ooit om de hoek kijken. Niet voor niets luidt de ondertitel van de whitepaper: ‘Werk vanuit het hart, niet vanuit het wetboek’.

Het helpt je om de compliancy op orde te krijgen. Want laten we eerlijk zijn. Bij veel kantoren is het veel te druk met het bedienen van klanten en vervalt compliancy naar de achtergrond. Is dat erg? Ja, want de samenleving vraagt om extra waarborgen om het goed te doen voor de klant. Los daarvan heeft het vervelende consequenties als je niet aan de wet voldoet.

Nieuwsgierig? Vraag de gratis whitepaper op bij NIBE-SVV