Webinar over zorgplicht

Kijk hier het webinar ‘Vernieuwing zorgplicht’ van 25 november, waar ik als gastvrouw en docent een nieuwe kijk op zorgplicht gaf.

Het webinar werd live uitgezonden op 25 november 2019. Met 900 aanmeldingen en een groot aantal vragen zijn we gestart. Samen met Dik van Velzen van NIBE-SVV hebben we een toelichting gegeven op actuele vragen. Live…! Ja het was best spannend maar vooral ook leuk om mijn kijk over zorgplicht te delen. Het wijkt nogal af van het gemiddelde…

Uiteraard is er uitgebreid stilgestaan bij de uitbreiding van de zorgplicht als gevolg van de premiewijzigingen in de levensverzekeringenmarkt. Dat is behoorlijk nieuw dat je een klant moet wijzen op premiewijzigingen. Maar wat mij betreft is de grootste verandering een nieuw bewustzijn. Het gaat niet om plichten maar om de zorg voor de medemens. En dat komt uit je hart en niet uit een wetboek.

Je kunt het webinar  ‘de vernieuwing van zorgplicht’ terugkijken. En contact mij gerust als je verder wilt met de invulling van de zorgplicht. Ik kijk, hoor, denk en voel graag met je mee. Ook geef ik inspiratie- en bewustzijnworkshops over zorgplicht in bedrijven en (account- en project-)teams.

Met grote dank aan NIBE-SVV die het mogelijk maakte om dit webinar uit te zenden. Samen de geschreven zorgplicht tot leven brengen, hoe mooi is dat!